Lihan suoramyynti
Luonnonmukaisesti tuotettujen ja mahdollisimman lajityypillistä elämää ympäri vuoden viettäneiden charolaisnautojemme lihassa maistuu kesän pitkä laidunkausi, leppoisat käyskentelyt metsälaitumilla sekä laadukkaan korsirehun vapaa saanti talvikaudella. Ruokinta perustuu tilan itse tuottamaan nurmirehuun, jonka laadusta ei tingitä.
Tilalla on oma karjankuljetustraileri, jolla teuraaksi menevät eläimet kuljetetaan yhteistyöteurastamolle Kausalaan. Anna vastaa lastauksesta sekä kuljetuksesta ja omaakin karjankuljetusluvan. Näin voidaan olla itse mukana viimeisellä matkalla alusta loppuun asti. Naudat teurastetaan, leikataan, paloitellaan ja pakataan samassa paikassa eli jäljitettävyys pysyy käsinkosketeltavana.
Lihat myydään tuoreena ja jauheliha on samana päivänä jauhettua. Fileet, paistit ja grillilihat tarvitsevat vielä lisäksi hyvän raakakypsytyksen jääkaapissa ennen ruuaksi valmistamista. Raakakypsytysajaksi suosittelemme 2-4 viikkoa alle +4 asteen lämpötilassa.
Pyrimme myymään lihat ennakkovarauksien perusteella ja ne toimitetaan sovittuihin noutopisteisiin Mikkeliin ja Ristiinaan tai lihat voi myös noutaa suoraan tilalta.